Pieni muutos matkaraportointiin

Huffington Post uutisoi Yhdysvaltain Kongressin pienestä huomaamattomasta liikkeestä, joka vaikeuttaa matkakuluja ja niiden maksajatietojen näkemistä. Asetus koskee edustajien ja heidän avustajiensa yksityisiä matkoja. Tämä kuullostaa monen jenkin mielestä huijaukselta ja epärehelliseltä toiminnalta.

Joidenkin valtaapitävien toimia tiukasti seuraavien tahojen mielestä muutos on hullu ja naurettava ja he vaativatkin sen muuttamista takaisin heti. Myös edustaja Nancy Pelosi vastusti muutosta ja vaati että matkakulut täytyy esittää vuosilomakkeissa. Vaikka päätöksen taustalla oli halu yksikertaistaa raportointia, muutoksen täytyy aina liikkua läpinäkyvyyden suuntaan ei siitä pois. Jos Ethics Committee ei toimi asia viedään puhemiehen eteen ja siitä täytyy päästä äänestämään.

Läpinäkyvyydestä vastaava John Wonderlich ei ollut samaa mieltä. Hänen mukaansa ajantasainen matkakulujen raportointi on tärkeämpää kuin se näkyvätkö kulut vuosirapostissa. Kunhan tietoa ei katoa välissä tämä on parempi tapa kuin vanhanaikaiset lomakkeet.kaupunkilomat

Yksityisten tahojen rahoittamat matkat olivat suuri huolenaihe koskien kongressin korruptoituneisuutta. Jack Abramoffin tapauksessa monet syytökset väärinkäytöksestä liittyivät juurikin matkakuluhin ja siihen kuka matkat maksoi lopulta ja mikä oli matkojen tarkoitus.

Yksi kaupunkimatkoista kohdistui Skotlantiin, jossa voi nauttia pubikulttuurista, mutta pelata myös golfia. Skotlannissa on säästään huolimatta monia korkeatasoisia kenttiä. Kaupunkilomat Skotlannissa voit viettää esim. historiallisessa Edinburghissa, jossa pääset vierailemaan upeassa linnassa. voit valita kohteeksi myös Glasgown, joka on moderninpi tehdaskaupunki.

National Journal raportoi aiemmin, että yksityisten tahojen sponsoroima matkailu on taasen nousussa kun lobbarit asiakkaineen ovat löytäneet tapoja kiertää kieltoa. Asetuksiin tämä ei kuitenkaan vaikuta. Matkatietoja pääsee tutkimaan netistä 15 päivää matkan jälkeen. Tiedot voi ladata yksitellen tai kaikki kerralla jotta analysointi helpottuu.

Katso täältä: